keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kolmen Kaverin vegaanijäätelöt


Tällä viikolla sähköpostiini pamahti postia übersympaattiselta Kolmen Kaverin Jäätelöltä. Kaverukset halusivat tietää, haluaisinko että he toisivat minulle kotiin testattavaksi heidän kehitteillä olevia vegaanijäätelöitään. Hmm, no ehkä, jos nyt tässä Karibian lomiltani ja Channing Tatumin deittailulta ehdin.



Kaveruksilla on työn alla neljä vegaanista jäätelömakua: kaksi suklaata pähkinäkinuskikastikkeella ja suklaapaloilla, kookos samoilla höysteillä ja minttusuklaa. Raati (eli lapset ja minä) kiinnitti ensimmäiseksi huomiota jätskien ihanaan koostumukseen. Mukana ei ollut ainesosalistaa, joten en tiedä ovatko jädet soija- vai kaurapohjaisia, mutta kermaisia ne kuitenkin ovat. Ei jälkeäkään mistään puolivillaisesta sorbetista!

Suklaista toinen on tummempi ja toinen hitusen miedompi - kehottaisin kyllä lanseeraamaan myyntiin vain sen tummemman, sillä sen rinnalla vähemmän suklainen jäi auttamatta valjuksi. Suklaa oli ehdottomasti oma lempparini. Suolainen pähkinäkinuskikastike suklaahippuineen on juuri se, mitä olen näemmä suklaajätskiltäni koko elämäni kaivannut. Kookos oli aika raikas ja itse asiassa yllättävän vähän kookoksinen, mutta sama kastike sopi kyllä siihenkin hyvin. Molemmissa kinuskia myös oli kiitettävän runsaasti.


Lasten lempijätskiksi nousi minttusuklaa - raukat eivät ikinä ennen ole edes maistaneet minttujäätelöä. Minun makuuni se muistutti hiukan liiaksi nuoruuteni minttusuklaalikööriä. Ehkä sitä ei enää ollut silloin kun kolme kaverusta aloittelivat juopottelunsa? Viattomiin lapsiini yhdistelmä kuitenkin tehosi hyvin.

Jätskit tulivat parin desin annospikareissa, joissa on mukana puinen lusikka. Neljästä purnukasta tuli kolme ihmistä kyllä sangen ähkyyn, vaikka jäätelöt eivät olekaan mitään överimakeaa mallia. Kaverit, ehdottomasti nämä jatkoon! Kehitelkää ihmeessä jatkossa myös kaikenlaisia mielikuvitusmakuja, vaikka suklaa onkin aina varma valinta.


Ja yrittäjät, ottakaa mallia Kolmen Kaverin Heikistä, joka tässä kuskaa jäätelöä kotiovelleni. En siis tosiaan ole mikään ripsariblogihuora, mutta esimerkiksi seuraavia tuotteita saa vapaasti tuoda kotiini testattavaksi:

  • vegaanista luomusamppanjaa (ja muita kalliita alkoholijuomia)
  • kallisarvoisia, eksklusiivisia luomuparfyymeja
  • tryffeleitä, vegaanista kaviaaria ja käsin tehtyjä suklaakonvehteja
  • reilun kaupan timantteja (mieluiten vaaleanpunaisia)

Palaillaan!

8 kommenttia:

  1. Ai vitsi miten ihanaa olisi päästä noita maistelemaan! Toivottavasti tulisi erittäin pian kauppoihin, hinnasta viis, pakko saada heti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä ihan vilpittömästi suositella! Etenkin toi tumma suklaa kinuskikastikkeella... Sitä pitäis saada suoraan suoneen!

      Poista
  2. Jos reilun kaupan timantteja alkaa ropista liiaksiasti niin muistaa sitten köyhäkaulasukulaisiaan!

    VastaaPoista
  3. Mikä on ripsariblogihuora? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen joka kehuu mitä tahansa tuotetta koska on saanut sen ilmaiseksi.

      Poista
  4. Ei herranjestas kuinka ihana blogi! Sun kirjoitustyyli on tosi ihana ja taisinpa lukaista kaikki postaukset läpi :D

    VastaaPoista