keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kuukauden vegaanituote: Vegusto - oikeasti maukasta vegaanijuustoa!Rehellisesti puhuen vegaanijuustojen taso ei yleensä ole kauhean mahtava. Se joka kaupasta saatava Cheezly maistuu muovilta, skotlantilainen Sheese on kyllä ihan ok mutta ei muistuta juuri juustoa.  Tofutin yksittäispakatut viipaleet ovat mauttomia ja noh niin, yksittäispakattuja.

Toista on kuulkaa tämä sveitsiläisen Veguston No-Moo- juusto. Sain hyppysiini paketin No-Moo Piquant- nimistä juustoa ja se oli kyllä paras juustoelämys viiteentoista vegaanivuoteen! Maku oli vahva ja muistutti hiukan Emmental- juustoa. Niinpä koko juusto tulikin popsittua sellaisenaan ruisleivän päällä, joten en osaa sanoa kuinka hyvin juusto sulaa tai muuten käyttäytyy ruuanlaitossa tai leivonnassa. Veguston juustoja näyttää olevan saatavilla useita eri makuja ja laatuja, toivottavasti pian Suomestakin! Sitä odotellessa täytynee asioida tuossa Veguston verkkokaupassa, siellä oli kyllä muitakin kiinnostavan oloisia juttuja... Yhteistilaus, anyone?!

Tässä vielä lähikuva paketista - jos löydätte tätä jostain, vinkatkaa mullekin! Veguston juustot muuten saivat Britannian Vegfesteillä arvonimen "The King of Vegan Cheeses" ja ainakin minä allekirjoitan väitteen.4 kommenttia:

 1. Tuo linkki vie Britannian Vegustoon, joka ei lähetä ulkomaille. Sen sijaan Sveitsistä http://www.vegusto.ch/shop/ lähetetään EU:iin - tuotteet, joita ei voida lähettää poistuvat ostoskorista. Lähetyskulut 10 €. Myös Ruotsissa on sivusto, en tiedä, toimittavatko Suomeen. Vegusto No-Moo Piquant on paras vegaanijuusto ikinä, muita en ole kokeillut - vielä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos linkistä, täytyypä tilailla! Mä ostin Tukholman vegaanisesta Goodstoresta joskus syksyllä Veguston saksanpähkinäjuustoa, ja se oli kyllä ihan tolkuttoman hyvää myös.

  VastaaPoista