maanantai 11. kesäkuuta 2012

Vegaaninen salmiakkisuklaaVoiko tällaista olla? Asia jossa yhdistyy kaksi todella tärkeää juttua eli suklaa ja salmiakki. Ja vielä reilun kaupan lätkällä varustettuna. Kiitti vaan, Bergin Anthon - en ehkä enää voi elää ilman tätä!

4 kommenttia:

 1. Ei ole totta! Asia, jota olen kaivannut heti siitä lähtien kun Fazer lanseerasi sen liialla sokerilla ja maidolla pilatun salmiakkijuttunsa Suomen markkinoille! Voi miksei tuota voi saada täältä pohjolasta, voisin loppuelämäni syödä vain sitä.

  VastaaPoista
 2. Uu..nam! Minusta tuntuu, että olenkin tätä joskus ostellut ihan täältä läheltä. Joten Anni Minervallakin on toivoa saada herkku hyppysiinsä :)
  Toisaalta en enää pitkään aikaa ole nähnytkään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oaaah, toivottavasti sitä jostain täältäkin saisi! Kuolaan vielä näppäimistölle kun ajattelenkaan koko asiaa :D Jos joku sitä jostain löytää, informoikoon minuakin asiasta! Sitten sitä ei löydä enää kukaan, kun minä hamstraan kaiken itselleni...

   Poista
 3. Löysin tota Käpylän K-Market Mustapekasta, joka on kyllä muutenkin suht hyvin varustettu. Kyttään kyllä haukkana tästä lähtien suklaahyllyt! Oli kyllä tosi hyvää - odotin parina iltana tavallista innokkaammin lasten nukkumaanmenoa, että sain kaivaa levyn esille!

  VastaaPoista