maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tuhru, tuhrumpi, luomuripsari

Mikä siinä on ettei luonnonkosmetiikkamerkeiltä löydy kunnollista ripsiväriä? Olen kokeillut läpi Laverat, Santet, Dr. Hauschkat ja Beauty Without Crueltyt ja kaikissa ripsareissa on sama ongelma: ne eivät pysy ripsissä. Eivätkä toisaalta sitten lähde pois millään kun niitä rippeitä ja tuhruja yrittää pestä iholta. Vai onko vika jotenkin mun ripsissä? Mutta mites niissä sitten myrkkymaskarat pysyy, häh?

Menen kohta takaisin duuniin äitiyslomalta ja töissä olisi hyvä näyttää edes semihuolitellulta. Joten jos joku osaa vinkata mulle pysyvän ja sotkemattoman luonnonkosmetiikkaripsarin niin vinkatkoon, kiitos. Siihen asti laitan toivoni tähän:

Kuva: https://www.lush.co.uk/product/6036/Eyes-Right


Joitakin vuosia sitten vihdoin Suomeen rantautunut Lush ei myy sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta laadukkaita, hauskoja ja usein vegaanisia tuotteet kyllä ovat. Firma on lisäksi edelleen todella eläinkokeiden vastainen, toisin kuin vaikkapa myös aikoinaan Britanniasta ponnistanut The Body Shop. Siksipä olinkin iloinen kun huomasin että Lush on hiljattain laajentanut tuotevalikoimaansa myös meikkeihin. Vegaanisessa Eyes Right- maskarassa kehutaan olevan vain yksi säilöntäaine kun tavallisesti niitä on neljästä kuuteen. Joten onhan sekin jo jotain. Ja vielä jos se sitten pysyisi ripsissä. Ainakaan vielä tätä ripsaria ei mainosteta Suomen Lushin verkkosivuilla mutta meinaan kyllä kokeilla kunhan se tänne ennättää. Vai onko jollakin jo kokemuksia? Panda vai gaselli?

4 kommenttia:

 1. Onhan tuo ripsari jo parisen viikkoa ollut Suomessakin :) http://www.lush.fi/tuotteet/meikit/KATSE-OIKEAAN-RIPSIVARI-108560

  En oo itse vielä ehtinyt testaamaan, mutta kiinnostaisi kyllä. Oudon lyhyeltä kyllä näyttää tuo harjasosan varsi...

  VastaaPoista
 2. No hitsit, mitenkäs en löytänyt sitä sieltä sivuilta?! Totta kyllä, varsi näyttää tosi lyhyeltä. Muutenkin puteli näyttää silmätippapullolta mutta ehkä se on sitten tarkoituskin. Pitää kyllä kokeilla kuitenkin!

  VastaaPoista
 3. Tekisitkö postauksen tästä ripsarista kunhan olet päässyt kokeilemaan? :) Kiinnostaisi itseänikin, mutta samat kokemukset on myrkyttömistä ripsareista, niin ei uskalla enää itse pistää vähiä rahojaa uusia testatakseen.

  VastaaPoista
 4. Jep, kinusin ja sain tänään Lushista näytteen - testaus siis tulossa! Pysy kuulolla!

  VastaaPoista