torstai 16. elokuuta 2012

Megaviikko kuvina

Huh mikä viikko, kuulkaas. Samalle viikolle osui tyttären tarhaantotuttelun ohella mun töihinmeno, esitys oman alani isoimmassa konferenssissa ja valmistautuminen appivanhempien vierailuun. Tältä se sitten näytti:

1) Ensin aamulla tarhaan. Matkalla voi ihastella urbaaniluontoa.2) Sitten skarppina töihin. (Onneksi löytyi viime kesänä Edinburghin Oxfam-kirppikseltä viidellä punnalla näin päheä jakku!)3) Seuraavaksi konferenssiin. Ohjelma oli kiinnostava, mutta tästä kyseisestä esityksestä jäi kyllä hiukan absurdi olo. Kuka on tämä prof. Beyersrdorff ja miten pirussa hän tähän kaavioon liittyi?!4) Ruokaakin pitää tehdä ja syödä. Tällä viikolla perhe on saanut minun ruuanlaittovuorollani vanhaa kunnon mokkelheijaa. Mokkelheija on äitini termi sille, että otetaan kiireessä mitä jääkaapista löytyy ja heitetään pannulle. Tässä satsissa piilee kuitenkin eräs ainesosa X, josta kerron teille tarkemmin jossain tulevassa postauksessa.


5) Appivanhempani ovat kertakaikkisen mukavia, sivistyneitä ja avarakatseisia ihmisiä. He siis ymmärtävät kyllä, että kahden pienen lapsen koti voi olla hieman sekainen. Mutta ei ihan näin sekainen kuin meillä. Tämä sikolätti pitää siivota, ei siitä pääse mihinkään.

Tämän viikon joutohetkinä olen sitten imettänyt kuopusta ja lukenut samalla turhanpäiväisiä kiiltäväpaperisia lehtiä - kirjan lukeminen on tällä hetkellä kaukainen unelma. Mut hei, voiton puolella ollaan! (P.S. Tietääkö kukaan, mistä saisi vuokrata puskutraktorin halvalla?!)
4 kommenttia:

 1. Ainesosa X = kookosöljy? ;)

  VastaaPoista
 2. Mistä ihmeestä sä noin päättelet? Mähän vaan tuuttaan sitä joka ruokaan ja leivonnaiseen ja kylpyyn ja kaikkien iholle! Mut ei, tällä kertaa se ei ole kookosöljy... Mut vinkkinä: se maistuu etäisesti melonille joten sä et ehkä diggaa siitä!

  VastaaPoista
 3. Ihanat pesuaineet! Tietenkin vegaanilla on vegaaniset, mutta niitä kun niin harvoin kuvissa näkee niin sykähdyttää jotenkin!

  <3 Raisa

  VastaaPoista
 4. Ihanat, mutta vähän käytetyt... Meillä on varmaan ainoa talous jossa pesuainepakkausten(kin) päälle kertyy pölyä! Noh, etikkaa nyt hulauttelen vähän sinne tänne aika usein kun aika tiheään tahtiin lattia tai joku muu pinta kaipaa pikku desinfiointia - varsinkin jos kuopus on ollut kymmenen sekuntia ilman vaippaa lattialla...

  VastaaPoista