keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Viisi viileetä vegaaniveskaa

Pari vuotta sitten hankkimani vegaanimerkki Matt & Natin  kierrätyspulloista valmistettu olkalaukku on palvellut minua uskollisesti mutta alkaa osoittaa jo hiukan väsähtämisen merkkejä. En tosiaankaan ole mitään kirjekuorilaukkutyyppiä, vaan tarvitsen ison, kestävän kassin johon mahtuu vaivatta paitsi pari kirjaa ja evästä, myös tuhteja kestovaippoja. (Ja kosolti rypistettyjä kuitteja, jokseenkin käytettyjä nenäliinoja ja muuta sen sellaista tarpeellista.)

Näiden viiden joukosta voisi löytyä seuraaja kassilleni. Virkistäkääpä silmiänne!
1) Vegetarian Shoesin asiallinen mutta aprikoosinvärinen salkku. Tehty Portugalissa Vegetarian Shoesin kestävästä Vegetan Bucky-materiaalista. Hinta noin 100 €.
2) Vroom vroom... Italialainen Hell´s Kitchenin Mezzaluna. Materiaalina autonkumi, turvavyöt ja kierrätetty paitakangas. Hinta 149 €, Blinglife Ekodesign.
3) Melie Biancon Vegan Layla. Muodikasta siksak-kuviota eettisenä ja vegaanisena! Hinta n. 107 €, Fashion Conscience.
4) Tsirp! Lavishyn Sparrow Viaggio. Valmistettu kierrätyskelpoisesta tekonahasta. Hinta noin 75 €, Feelgoodhandbags.

5) Skunkfunkin mosaiikkikuvioitu olkalaukku on valmistettu vahatusta puuvillakankaasta. Hinta 95 euron hujakoilla.


2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun näistä ei yksikään näytä yhtään "poikkeavalta" siis jokaikinen näistä voisi koristaa kenen tahansa naisen käsivartta. Hinnat saattaisivat kääntää perus trenditietoisen kuluttajan pois, mutta ei ulkonäkö! Hieno valikoima!

    VastaaPoista
  2. Mä pärjäsin itse nuoruudessani tyytyväisenä vuosikaudet vihreällä kangaskassilla jossa luki "Eläköön vallankumous"... Onhan se kiva että näitä vaihtoehtoja on nykyään näinniinkuin sovinnaistuneemmallekin leidille! (Tai ainaikin pikkuisen sovinnaistuneelle.) Mua kiinnostaisi ehkä eniten toi autonkumista tehty kassi, se on musta materiaalina jotenkin niin kiva ja tykkään kun tehdään ihan uusia ja erilaisia asioita vanhasta materiaalista.

    VastaaPoista