maanantai 18. helmikuuta 2013

Viisi asiaa to do-listaltaKun sairastaa, on voivottelemisen lisäksi hyvää aikaa mietiskellä kaiken maailman asioita. Kuten että mitä sitä haluaisi vielä tässä elämässä tehdä. Tässä viisi kohtaa tekemättömien asioiden listaltani. Miltä teidän listat näyttää?

1) Avantouinnin kokeileminen
Olen aika varma, että avantouinti ja minä olisimme match made in heaven. Minulla on jopa ystävä, joka on luvannut initioida minut hyisen uinnin saloihin - en ole vain saanut vielä aikaseksi. Nyt täytyy saada homma hoitoon niin kauan kuin talvea riittää.

2) Väitöskirjan teko
Ihan vaan siksi, että voisin varata lentoliput tittelillä Doctor.

3) Juoksusta tykkääminen
Juokseminen on tehokas, halpa ja nopeasti suoritettu liikuntamuoto - unelmalaji perheelliselle. Mutta miksi minä en vaan saa itseäni pitämään siitä? Tylsistyn aina jo ennen hengästymistä.

4) Ompeleminen
Tykkään vaatteista, tykkään kierrätyksestä, miksi en siis ole opetellut ompelemaan uusia asioita vanhoista?

5) Chillaus
Tämä on ehkä listan vaikein ja tärkein kohta. Olen levoton tyyppi ja minun on äärimmäisen vaikea pysähtyä ja olla tekemättä mitään. Ja sitten rullataan ylikierroksilla, kunnes saadaan meganuha joka pakottaa lepuuttamaan. Kuten nyt. Hiljennä tahtia, nainen! Voihan olla että chillaamalla enemmän ehtisin joskus tehdä jonkun muunkin asian tältä listalta!


4 kommenttia:

 1. Munkin todo listalla on juoksemisesta pitämisen opetteleminen. Se on pyöräilyn ohella ainoa mahdollinen liikuntamuoto mulle nykyään. Ostin jopa jo pyöräily/juoksu kärrytkin projektia varten. Tosin pitämistä ennen taitaa täytyä lisätä listalle kunnon kohottaminen, kun se taas raskauden jäljiltä on pohjalukemissa...

  Mietinpä oman listani loppuun huomiseksi ja yritän blogata sen sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa vähän joskus miettinyt niitä juoksukärryjä, mutta tullut sitten siihen tulokseen että mä haluan nimenomaan liikkua YKSIN ja sen hetken kyllä perhe saa luvan pärjätä ilman äitiä. Tosin aika monesti mun liikunta on silti kotijumppaa niin että kersat pyörii jaloissa... Tsemppiä kunnon kohotukseen, onneksi se nousee aika nopeasti loppujen lopuksi - ja kevät on kivaa aikaa kuntoilla.

   Poista
 2. Ihana postaus! Mä en keksi omaan listaan just nyt muuta kuin valaan näkeminen ja oman paikan löytäminen.

  Parane pian!

  xoxo,

  Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaan näkeminen oliskin hienoa. Samoin tietysti oman paikan löytäminen... Mutta miten musta tuntuu että kun se löytyis, alkaisin jo levottomana etsiskellä uutta!

   Poista