tiistai 16. huhtikuuta 2013
Kaali-kuskussalaatti
Tämä kaalikuskus on ehkä terveellisintä mahdollista arkiruokaa. Ja hyvääkin se on, vaikkakaan ei kaunista! Salaatti sopii hyvin lisukkeeksi esim. kasvispihvien kanssa tai vaikkapa lounaaksi sellaisenaan.
Kaali-kuskussalaatti
2 dl kuskusta
n. 250 g keräkaalia
1 appelsiini
1 dl rusinoita tai pilkottuja taateleita
3 rkl tahinia
1 sitruunan mehu
0,5 dl vettä
0,5 tl suolaa
öljyä
Keitä kuskus valmiiksi ja sekoita joukkoon tippa oliiviöljyä. Pilko kaali pieniksi suikaleiksi. Kuori appelsiini ja paloittele lohkot. Sekoita kaali, rusinat/taatelit, kuskus ja appelsiini keskenään. Valmista tahinikastike sekoittamalla tehosekoittimessa tahini, sitruunan mehu ja vesi sekä suola. Sekoita kastike salaattiin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttääpä hyvältä!
VastaaPoistaNo, mun mielestä tän salaatin vahvuus ei ollut niinkään ulkonäössä kun maussa ja sisällössä :)
PoistaKaali ja sitrushedelmät sopii kyllä hyvin yhteen. Kohta on varhaiskaalit kaupoissa, jai jai jaaai.
VastaaPoistaMä heitin sulle pikku haasteen tuolla blogissani: http://patasydankattila.blogspot.fi/2013/04/jotain-ihan-randomia.html.
Kyllä, tulee jotenkin hyvä ja hyveellinen olo kun syö tuota komboa! Kiitos haasteesta ja laitetaanpas sun blogi lukulistalle, naps!
Poista