torstai 18. huhtikuuta 2013

TANYASUM: värejä, palloja ja hämähäkkejäTANYASUM on vaatesuunnittelija Tanja Kristianssonin ( yläkuvassa) yritys, joka valmistaa mukavia ja kauniita käyttövaatteita lapsille ja aikuisille. Bad hair day? No siihenhän ei auta muu kuin pipo. Eikä se oikeastaan enää häiritse, jos pipo on näin söpö ja hyvin muotoiltu kuin tämä TANYASUMin pääkappale.


Kolmen lapsen äitinä Tanjalla on vankka tuntuma äitiysmaailmaan, ja mallistossa onkin myös odotus- ja imetysvaatteita sekä kestovaippoja ja liivinsuojia. Tanja suunnittelee kankaat ja mallit, ja vaatteet valmistetaan Suomessa tai muualla Euroopassa. Trikookankaat ovat luomupuuvillaa. Tsekkailkaas mitä värejä - herkkua!


TANYASUMilla on vielä tämän viikon sunnuntaihin asti pop-up-puoti Lasipalatsin Tovissa. Käykää kurkkaamassa. Minua viehätti 50-lukuhenkisen pallopiponi ohella myös hauska hämähäkkikuosi, jota oli myös miesten boksereissa. Älkää nyt kertoko kenellekään, mutta voi olla että puolisoni kuljeksii pian hämylikalsareissa...2 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuoseja!! Tulee ihan vähän mieleen ruotsalainen (?) Mini Rodini, joka Tukholmassa myy luomupuuvillaisia lastenvaatteita. Koot niillä loppuu johonki isokokoiseen lapseen, mutta tälläiset kitukasvuiset aikuiset niinkuin me mahdutaan ainakin osaan niistä.

  xoxo,
  Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitukasvuisuudesta on tosiaan hyötyä! TANYASUMilla oli tosin samoja kuoseja aikuistenkin koossa, mieleni halajaa vähän sellaista hämähäkkimekkoa. Sieltä saa ostaa myös kankaita, jos on ompelutaitoinen. (Mitä minä en siis ole.)

   Poista