lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pueblo Bar y Taqueria


Mistä saa maailman (tai ainakin Helsingin) parasta guacamolea? Entä mihin kantsii mennä jos mansikkamargaritahammasta kolottaa? No Eerikinkadun meksikolaiseen Pueblo Bar y Taqueriaan tietenkin. Listalla on muutama kasvisannos, jonka ystävällinen (ja soma!) henkilökunta tekee myös vegaanisina versioina. Ja ne drinksut... Ne on todellakin to die for! Onneksi sain eilisen pippaloissa pitäydyttyä vain yhdessä margaritassa... Huomatkaapa muuten kuvan puhtaaksi nuoltu guacamolekulho!

Paikka on melkoisen suosittu joten pöytävaraus kantsii tehdä. Hyvä ruoka ja juoma, hauska seura ja kiva miljöö - mitäpä sitä muuta perjantai-illaltaan kaipaa?! Kiitos vielä eilisen illan tähdille!


4 kommenttia:

 1. Oo! Tästä en ole kuullutkaan! Meksikolaista ravintolaruokaa olenkin aika paljon kaipaillut, kun se kotiruoka on kuitenkin aina kotiruokaa...

  Kiitos tästä vinkistä!

  xoxo,

  Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihan mahtava! Mutta se margaritojen ihanuus taitaa mennä sulta hukkaan... Mut kyllä siitä guacamolesta ja söpöistä tarjoilijoistakin saa hyvät kicksit!

   Poista
 2. Eikös tämä ole se mesta, missä joskus oltiin mekin? Guacamole oli hyvää, mutta ei se ruoka-annos mitenkään erikoinen ollut. Kiva paikka kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. On. No mä söin tälläkin kertaa vadillisen tacoja ja sitä guacamolea. Se oli kyllä ihan käsittämättömän hyvää. Ja viimeks en tainnutkaan ottaa mitään drinkkiä, mikä oli kyllä vakava virhearviointi.

  VastaaPoista