Mistä saa maailman (tai ainakin Helsingin) parasta guacamolea? Entä mihin kantsii mennä jos mansikkamargaritahammasta kolottaa? No Eerikinkadun meksikolaiseen Pueblo Bar y Taqueriaan tietenkin. Listalla on muutama kasvisannos, jonka ystävällinen (ja soma!) henkilökunta tekee myös vegaanisina versioina. Ja ne drinksut... Ne on todellakin to die for! Onneksi sain eilisen pippaloissa pitäydyttyä vain yhdessä margaritassa... Huomatkaapa muuten kuvan puhtaaksi nuoltu guacamolekulho!
lauantai 20. huhtikuuta 2013
Pueblo Bar y Taqueria
Mistä saa maailman (tai ainakin Helsingin) parasta guacamolea? Entä mihin kantsii mennä jos mansikkamargaritahammasta kolottaa? No Eerikinkadun meksikolaiseen Pueblo Bar y Taqueriaan tietenkin. Listalla on muutama kasvisannos, jonka ystävällinen (ja soma!) henkilökunta tekee myös vegaanisina versioina. Ja ne drinksut... Ne on todellakin to die for! Onneksi sain eilisen pippaloissa pitäydyttyä vain yhdessä margaritassa... Huomatkaapa muuten kuvan puhtaaksi nuoltu guacamolekulho!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oo! Tästä en ole kuullutkaan! Meksikolaista ravintolaruokaa olenkin aika paljon kaipaillut, kun se kotiruoka on kuitenkin aina kotiruokaa...
VastaaPoistaKiitos tästä vinkistä!
xoxo,
Raisa
Tämä on kyllä ihan mahtava! Mutta se margaritojen ihanuus taitaa mennä sulta hukkaan... Mut kyllä siitä guacamolesta ja söpöistä tarjoilijoistakin saa hyvät kicksit!
PoistaEikös tämä ole se mesta, missä joskus oltiin mekin? Guacamole oli hyvää, mutta ei se ruoka-annos mitenkään erikoinen ollut. Kiva paikka kuitenkin.
VastaaPoistaOn. No mä söin tälläkin kertaa vadillisen tacoja ja sitä guacamolea. Se oli kyllä ihan käsittämättömän hyvää. Ja viimeks en tainnutkaan ottaa mitään drinkkiä, mikä oli kyllä vakava virhearviointi.
VastaaPoista