Tällä kertaa syödään kauden sesonkituotetta, nimittäin kesäkurpitsaa. Ystävä toi tuliaisiksi ISON yksilön. Siitä tuli pihvejä. Isokaan kesäkurpitsa ei jaksa olla puiseva kun sen paistaa runsaassa öljyssä ja kuorruttaa pähkinöillä.
Kesäkurpitsapihvit
1 iso kesäkurpitsa
2 dl vettä
1 dl jauhoja (venhä- tai speltti)
3 dl pähkinöitä
1 dl sesaminsiemeniä
1 tl suolaa
3 tl savupaprikaa
öljyä paistamiseen
Viipaloi kesäkurpitsa. Jos se on oikein iso, kantsii myös kuoria. Sekoita kulhossa keskenään vesi ja jauhot. Tehosekoita pähkinät ja siemenet jauheeksi, lisää suola ja savupaprika. Laita pähkinä-mausteseos lautaselle. Kastele kesäkurpitsaviipaleet ensin jauhovellissä ja kieritä sitten pähkinäjauhossa. Paista pannulla reippaassa öljykerroksessa pihveiksi.
Kappas, kommenttini on kadonnut.
VastaaPoistaEt kestä sitä, että todellinen luonteesi paljastetaan. Esiinnyt "eettisenä", mutta nautit harmin aiheuttamisesta toisille ihmisille, ja vielä naureskelet päälle. Ryhdistäydy ja ala oikeasti eettiseksi ihmiseksi.
Mistä näitä idiootteja sikiää? Mahtaa äiti olla ylpeä.
PoistaJep. Mutta hei, ei juurikaan kirjoitusvirheitä! Jotakinhan sekin jo on.
PoistaNo todellakin, nyt näen valon. Kiitos sinnikkäästä julistuksesta!
VastaaPoista