tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pikaruokaa pihalta: nokkospapusalaatti


Näillä keleillä ei viitsi paljon hellan äärellä hengailla. Onneksi pihamaalta voi jo laiduntaa jotakin ruokapöytään. Nokkoset ovat niin terveellisiä, että ne kompensoivat sitä, että ruoka syntyy muuten viidessä minuutissa, eikö vaan?

Nokkospapusalaatti

1 iso siivilällinen tuoreita nokkosia
1 tölkki papuja (mitä vaan)
0,5 dl oliiviöljyä
1 pieni sipuli
1-2 tl balsamicoa
suolaa
korianterin siemeniä jauhettuna
currya

Huuhtele nokkoset ja ryöppää ne nopsasti kiehuvassa vedessä. Pilko veitsellä hienoksi. Pilko sipuli pieniksi paloiksi, valuta tölkkipavut ja sekoita kaikki ainekset yhteen.

Ihanat ilmat ja pääsiäisviikole ajoittunut työmatka veivät muutenkin veronsa tämän pääsiäisen laittamisesta. Kas tässäpä kuva pääsiäissunnuntain lounaasta:


Ei sitä aina jaksa niin hifistellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti