lauantai 22. marraskuuta 2014

Kardemummapannukakku



Tämä vegaaninen peruspannari ryydittyy mukavasti kardemummalla - toki sen voi jättää poiskin jos sattuu olemaan sellainen friikki joka ei tykkää kardemummasta.

En kauhean usein käytä soijajauhoja leivonnassa, mutta tässä ne kyllä ovat oma omiaan. Pointsit myös Soyolkille siitä, ettei pakkauksen ankea leiska ole muuttunut ainakaan sinä aikana kun minä olen olut vegaani, eli noin 18 vuoteen. Ei mitään turhaa trendien perässä laukkaamista, kulkaas.

Kardemummapannukakku

7 dl kasvimaitoa
3 dl soijajauhoja
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl sokeria
1 tl kardemummaa
ripaus suolaa
75 g margariinia

Vatkaa maidon joukkoon ensin soijajauho, sitten muut kuivat aineet. Sulata margariini ja kaada nauhana taikinaan. Kaada taikina voideltuun, matalaan uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Jee, meillä saattaa olla tänään pannaria iltapalaksi. Kiitos vinkistä ja reseptistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iltapalana tämä meilläkin upposi! Ihan mukavan iisi illanpiriste.

      Poista